Je kunt kosteloos een account bij ons aanvragen. Klik hiervoor op 'account aanmaken'. Hier dien je al uw NAW-gegevens in te vullen. Een gebruikersnaam en wachtwoord mag je zelf bedenken. Je ontvangt nu via het door u opgegeven e-mailadres een link waarmee je jouw aanvraag voor het account bevestigt. je dient dit binnen 24 uur te doen. Na jouw bevestiging kun je direct inloggen en inschrijven voor het examen.